top of page

Kontingent 110 kr. om året pr. husstand.

Du kan betale på 3 måder Mobilepay, Kontant eller Netbank.

Det vigtige er, at vi får registreret alle medlemmer med navn, adresse og e-mail, så vi kan sende nyhedsbrev og indkaldelse til generalforsamling via e-mail.

gave.jpg

Støt Landsbyrådet og meld dig ind

110 kr. årligt pr. husstand.

 

Ved at melde dig ind støtter du Landsbyrådets arbejde og kan være med til at få indflydelse på beslutningerne.

Som medlem kan optages alle husstande og institutioner i Ågerup, Kirkerup, St. Valby, Gundsølille, Tågerup, Gerdrup, Østrup, Østrup Holme, Ll. Valby, Risø Huse og Slæggerup med tilhørende enkeltliggende huse og gårde (Ågerup og Kirkerup sogne).


Bestyrelsen kan efter skriftlig anmodning tiltræde at andre husstande med relation til området optages som medlemmer. Endelig kan foreninger som er hjemmehørende i Ågerup eller Kirkerup Sogn optages som medlemmer.

Sådan betaler du kontingent

1. Betal via Netbank

Betal dit kontingent til vores konto i Arbejdernes Landsbank: Reg.nr. 5396 Kontonr. 0000253931. Husk at oplyse din adresse i beskedfeltet (gade og husnr). Hvis det kniber med pladsen, så forkort gadens navn.

 

2. Mobile Pay: 44623

Du kan betale til os via Mobile Pay til 44623. I beskedfeltet bedes du skrive din adresse (gade og husnr). Hvis det kniber med pladsen, så forkort gadens navn.
Nyt medlem: Udfyld blanketten her på siden, så vi får registreret dit navn og adresse.

3. Kontant

Betal direkte til kassereren. Husk at oplyse navn og adresse og e-mail-adresse. Hvis du ikke har e-mail, så skriv blot "Ingen mail-adresse". Så sørger vi for at håndbringe indkaldelse til generalforsamling. 

​Husk at give besked om ny email-adresse

Bemærk at du som medlem skal huske at give besked, hvis du skifter mail-adresse. Send besked til aaol.kasserer@gmail.com.

Privatlivspolitik, resumé:

Vi behandler kun almindelige personoplysninger for vores medlemmer: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betaling af kontingent. Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter din udmeldelse af foreningen.Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer eller andre foreninger.

Du kan til enhver til henvende dig til vores kasserer for at få oplyst, hvad vi har registreret på dig. Læs den samlede privatlivspolitik

DerforMedlem.jpg
bottom of page