gave.jpg
DerforMedlem.jpg

Bliv medlem af Landsbyrådet - forny dit kontingent

 

Ved at melde dig ind (=betale kontingent) støtter du Landsbyrådets arbejde og kan være med til at få indflydelse på beslutningerne.

Som medlem kan optages alle husstande og institutioner i Ågerup, Kirkerup, St. Valby, Gundsølille, Tågerup, Gerdrup, Østrup, Østrup Holme, Ll. Valby, Risø Huse og Slæggerup med tilhørende enkeltliggende huse og gårde (Ågerup og Kirkerup sogne).

 

Kontingent: 110 kr. om året pr. husstand. Du kan betale på en af nedenstående måder. Det vigtige er, at vi får registreret alle medlemmer med navn, adresse og e-mail, så vi kan sende nyhedsbrev og indkaldelse til generalforsamling via e-mail.

1. Betal via Netbank

Betal dit kontingent til vores konto i Spar Nord: Reg.nr. 9309 Kontonr. 2090028637. Husk at oplyse din mail-adresse. Hvis der er plads, så skriv den i beskedfeltet, men ellers må du sende besked om dit navn og adresse via mail til aaol.kasserer@gmail.com

 

2. Mobile Pay: 44623

Du kan betale via Mobile Pay til  44623 (Ågerup og Omegns Landsbyråd). I beskedfeltet bedes du skrive din adresse. Nyt medlem: Send samtidig besked om dit navn og adresse via mail til aaol.kasserer@gmail.com.

3. Kontant

Betal direkte til kassereren. Husk at oplyse navn og adresse og evt. e-mail-adresse. Hvis du ikke har e-mail, så skriv blot "Ingen mail-adresse". Så sørger vi for at håndbringe indkaldelse til generalforsamling. 

​Husk at give besked om ny email-adresse

Bemærk at du som medlem skal huske at give besked, hvis du skifter mail-adresse. Send besked til aaol.kasserer@gmail.com.

Privatlivspolitik, resumé: Vi behandler kun almindelige personoplysninger for vores medlemmer: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betaling af kontingent. Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter din udmeldelse af foreningen.Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer eller andre foreninger.

Du kan til enhver til henvende dig til vores kasserer for at få oplyst, hvad vi har registreret på dig. Læs den samlede privatlivspolitik

Bor du uden for området?

Interesserede uden for Landsbyrådets opland kan få vores nyhedsbrev ved at sende en mail til aaol.kasserer@gmail.com med oplysning af navn, adresse og mailadresse.

27grunde_edited.jpg